شرایط و ضوابط پذیرش و انتشار مقاله‌ها در همایش

تاریخ اقتصادی ایران در دوره سلجوقیان(اسفند ماه ۱۴۰۰ش)

 

نویسندگان عزیزی که قصد دارند برای این همایش چکیده و اصل مقاله خود را ارسال نمایند، لطفا به منظور تعیین تکلیف سریع تر امور مربوط، دستورالعمل زیر را به طور کامل رعایت نمایند.   

  1. چکیده و اصل مقاله‌ فقط از طریق ایمیل دبیرخانه دائمی همایش تاریخ ایران در دوره سلجوقیان دریافت می‌شود. هرگونه مکاتبه با نویسندگان محترم نیز ار آن طریق صورت می گیرد.
  2. هرگونه رسیدگی به امور چکیده و مقاله های دریافتی تابع رعایت زمان بندی اعلام شده در سایت همایش است.
  3. داوری چکیده های دریافتی بر اساس اصول و استاندارد چگیده نویسی مقالات علمی است. پذیرش چکیده مقاله به معنای قابلیت انتشار آن در مجموعه چکیده های همایش است.
  4. نویسندگان چکیده های تایید شده در بازه زمانی مقرر مقاله های خود را بر اساس ضوابط اعلام شده در این اطلاعیه تدوین و برای طی مراحل داوری به دبیرخانه ارسال می نمایند.
  5. مقالة ارسال‌شده به‌‌هیچ‌وجه نباید در نشریه یا همایش داخلی و خارجی منتشر شده باشد. هم‌چنین، پس‌از پذیرش مقاله برای انتشار‌، نویسندة مقاله مجاز به انتشار آن در نشریه یا همایش دیگری نیست.
  6. پذیرش مقالات منوط به انجام مراحل داوری مقرر است
  7. مشخصات نویسندگان چکیده و مقاله برای داوران و مشخصات داوران برای نویسندگان در همة مراحل داوری محرمانه است.
  8.  مقاله‌ها پیش از انتشار ویرایش صوری، فنی، و زبانی خواهد شد و مسئولین همایش در این زمینه اختیار کامل دارند. ولی محتوای مقاله‌ها و مسئولیت آن برعهده نویسندگان است.
  9. مسئولیت کامل صحت و دقت متن نقل‌قول‌های مستقیم و غیرمستقیم، نشانی منابع نقل‌قول‌ها، و مشخصات کتاب‌شناختی منابع در بخش کتاب‌نامه با نویسندگان مقاله است.
  10. نویسندگان موظف به انجام اصلاحات احتمالی در مراحل داوری یا ویراستاری مقاله‌اند. درغیراین‌صورت، آن مقاله از مرحلة داوری یا ویرایش و انتشار در مجموعه مقالات همایش حذف خواهد شد
  11. نام و نام‌‌خانوادگی همة نویسندگان به فارسی و انگلیسی درج شود؛ مرتبة علمی یا مقطع تحصیلی، نام محل‌ تحصیل یا وابستگی سازمانی (دانشگاه، پژوهشگاه، دانشکده، مؤسسه، یا ...)، و نام رشتة آموزشی یا تحصیلی همة نویسندگان، به فارسی و انگلیسی، مشخص شود. نشانی رایانامة همة نویسندگان درج شود. نشانی منزل یا محل‌کار، کدپستی، و ‌شمارة تلفن‌های هم‌راه و محل‌کار نویسندة مسئول نوشته شود.

12. مشخصات صوری مقاله

متن مقاله، در نرم‌افزار 2010 Word حروف‌نگاری شود. متن فارسی مقاله با قلم B Lotus، در اندازة قلم 13؛ متن لاتینی مقاله با قلم Times New Roman، در اندازة قلم 10؛ و متن عربی مقاله با قلمB Badr ، در اندازة قلم 13، حروف‌نگاری شود. تعداد کلمات مقاله بیش‌تر از ده هزار کلمه (سی صفحه) نباشد. ساختار مقاله‌ باید متشکل‌از عنوان، چکیده (حداکثر دویست واژه) و کلیدواژه‌ها (پنج تا هفت واژه)، مقدمه، بدنة اصلی (تحلیل‌ها، تبیین‌ها، نقدها، یافته‌ها، و ...)، نتیجه‌گیری، و کتاب‌نامه باشد. عنوان مقاله، چکیده، کلیدواژه‌ها، و کتاب‌نامه به دو زبان فارسی و انگلیسی ارسال شود. معادل‌ خارجی اعلام نامشهور و اصطلاحات تخصصی در متن مقاله، داخل پرانتز، و دربرابر معادل فارسی آن‌ها درج شود. در متن مقاله هیچ پانوشتی درج نشود و توضیحات فرعی و تکمیلی در بخش پی‌نوشت‌ها آورده شود. همة پی‌نوشت‌ها به‌صورت خودکار (در نرم‌افزارWord ، ازطریق زبانة Reference، و با استفاده از گزینة Endnotes) در انتهای متن مقاله ایجاد شود تا ازطریق کلیک‌کردن بر اعداد تُک پی‌نوشت‌ها در متن مقاله بتوان بلافاصله به متن آن‌ها در انتهای مقاله دست‌رسی یافت. بنابراین، درصورتی‌که اعداد پی‌نوشت‌ها به‌صورت غیرخودکار حروف‌نگاری شده باشد، مقاله برای اصلاح به نویسنده بازگردانده خواهد شد. اندازة جدول‌ها، نمودارها، تصویرها، و نقشه‌ها، و ... مطابق با اندازة متن چاپی (حداکثر cm 12×18) باشد. اطلاعات جدول‌ها، نمودارها، تصویرها، و ... به فارسی درج شود. نشانة اعشار نیز فقط به‌صورت خط مورب ترسیم شود. درصورتی‌که جدول‌ها، نمودارها، تصویرها، و ... از منابع دیگر اخذ شده باشد، حتماً نشانی منبع آن‌ها بیان شود. همة جدول‌ها فقط در نرم‌افزار Word و با استفاده از گزینه (جدول) ترسیم و تنظیم شود. جدول‌هایی که به‌صورت تصویر باشد یا در نرم‌افزارهای دیگر ترسیم شده باشد پذیرفته نمی‌شود. همة فرمول‌ها داخل فرمول‌چین نرم‌افزار Word حروف‌نگاری شود و به‌هیچ‌وجه به‌صورت تصویر ارسال نشود.

13. شیوة استناد

نقل‌قول‌ها: چنان‌چه تعداد کلمات نقل‌قول‌های مستقیم (مطالبی که به‌صورت کلمه‌به‌کلمه از منابع دیگر نقل می‌شود) کم‌تر از چهل کلمه باشد، درون گیومه درج شود و چنان‌چه تعداد کلمات نقل‌قول‌های مستقیم بیش‌تر ‌از چهل کلمه باشد، ابتدا اندازة قلم متن آن نقل‌قول‌ها یک‌و‌نیم اندازه از قلم اصلی متن کوچک‌تر ‌شود و سپس بدون گیومه و در بندی جداگانه، با یک‌و‌نیم سانتی‌متر فرورفتگی از سر اشپون، درج شود. متن نقل‌قول‌های غیرمستقیم (نقلِ مضمون سخن) در گیومه درج نشود. منبع همة نقل‌قول‌های مستقیم و غیرمستقیم باید معتبر باشد و به‌هیچ‌وجه از منابع نامعتبر (ویکی‌پدیا و ...) نقل‌قولی نشود. درغیراین‌صورت، علاوه‌بر کاهش امتیاز در داوری مقاله، همة نقل‌قول‌های نامعتبر از متن مقاله حذف خواهد شد.

 مشخصات کتاب‌شناختی‌ منابع (در نشانی‌ منبع نقل‌قول‌ها و در بخش کتاب‌نامه)

 مشخصات کتاب‌شناختی‌ منابع در نشانی‌ منبع نقل‌قول‌های مستقیم و غیرمستقیم در درون ‌متن، به‌صورت مختصر، و مطابق این شیوه‌نامه ضبط ‌شود. مشخصات کتاب‌شناختی‌ منابع در انتهای متن مقاله ذیل عنوان کتاب‌نامه، به‌صورت کامل، و مطابق این شیوه‌نامه نوشته ‌شود. در بخش کتاب‌نامه فقط مشخصات کتاب‌شناختی منابعی درج شود که یا در متن مقاله نقل‌قولی از آن‌‌ منابع شده باشد و نشانی آن‌ها نیز به‌هم‌راه آن نقل‌قول‌ها آمده باشد یا در متن مقاله به آن منابع برای آگاهی بیش‌تر و ... ارجاع داده شده باشد و نشانی آن‌ها نیز در آن ارجاع آمده باشد. درغیراین‌صورت، همة منابع اضافی از بخش کتاب‌نامه در مرحلة داوری یا ویراستاری حذف خواهد شد.

 به‌طور‌کلی، اجزای نشانی درون‌متنی منبع نقل‌قول‌های مستقیم و غیرمستقیم، به‌ترتیب، عبارت است از: نام‌خانوادگی نویسنده، سال انتشار، شمارة جلد، و شمارة صفحه. به‌طور‌کلی، مشخصات کتاب‌شناختی کامل همة منابع در بخش کتاب‌نامه، به‌ترتیب، عبارت است از: نام‌خانوادگی نویسنده، نام نویسنده، سال انتشار داخل پرانتز، نام کتاب به‌صورت ایتالیک، نام مترجم یا مصحح کتاب، شمارة جلد کتاب یا شمارة نشریه، محل انتشار، و نام ناشر.