گفتگوهایی در سلجوقی‌شناسی.
12 اسفند 1400

این کتاب دربردارنده متن گفتگوهائی است با صاحب نظران تاریخ سلجوقیان که در موضوعات مختلف صورت گرفته است. این گفتگوها در جریان برگزاری اولین همایش تاریخ ایران در دوره سلجوقیان، با عنوان تاریخ اقتصادی ایران در دوره سلجوقیان، برنامه ریزی و اجرا شد. در آینده این گفتگوها در موضوعات مختلف ادامه خواهد یافت.

گفتگوهایی در سلجوقی‌شناسی، عنوان کلی برنامه هایی است که در پیوند با همایش تاریخ ایران در روزگار سلجوقیان و از برگه اختصاصی همایش در اینستاگرام به آدرس:  Iran_seljukid@  با همت کمیته اجرایی همایش برگزار شد.

در این برنامه‌ها، با دعوت از متخصصان  و صاحب نظران، جدیدترین دیدگاه ها در این حوزه مطرح شدند و اساتید صاحب نظر در گفتگوی زنده، به فراخور یافته های پژوهشی خویش را در اختیار مخاطبان قرار دادند.

این گفتگوها در حکم  نشست های مقدماتی همایش تاریخ ایران در روزگار سلجوقی بود که در تاریخ 16 اسفند ماه ۱۴۰۰  توسط گروه تاریخ دانشگاه تهران برگزار می‌شود.
  گفتگوها با دکتر ناصر صدقی(دانشگاه تبریز)، دکتر مجتبی خلیفه(دانشگاه بیرجند)، دکتر روح‌الله اسلامی(دانشگاه مشهد) و دکتر جمشید روستا(دانشگاه کرمان) صورت گرفته است.

آقای رضا شاه‌ملکی، مجری این گفتگوها و تدوین کنند متن است. در آماده سازی این اثر فاطمه نصیری راد ، مهدیه پیرهادی ، ریحانه مرادی و فاطمه کاملی مشارکت داشتند.
متن کامل کتاب بزودی منتشر خواهد شد.